Iaşi: Femeie înjunghiată de soţ în primăria unde s-au dus să depună actele de divorţ

O femeie a fost atacată, luni, cu un cuţit de soţul ei în sediul Primăriei Belceşti, unde cei doi s-au dus să depună actele pentru divorţ.

84 afișări
Imaginea articolului Iaşi: Femeie înjunghiată de soţ în primăria unde s-au dus să depună actele de divorţ

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, procurorul criminalist a fost sesizat că, în jurul orei 9.00, în sediul Primăriei Belceşti, judeţul Iaşi, o femeie a fost atacată cu un cuţit.

Din primele investigaţii a rezultat că doi soţi, de 40 şi 30 de ani, s-au dus, luni, împreună cu un vecin la sediul Primăriei comunei Belceşti pentru a depune actele necesare şi a începe formalităţile pentru divorţul amiabil. După ce au ajuns în holul instituţiei, bărbatul s-a răzgândit şi nu a mai dorit să depună actele, după care a ieşit cu soţia sa în curtea primăriei.

În timpul discuţiilor dintre cei doi, soţul a scos un cuţit şi un spray iritant-lacrimogen cu care şi-a atacat soţia şi pe vecinul lor.

„Victima a încercat să se refugieze în sediul primăriei, dar a fost ajunsă din urmă de soţul ei, care i-a aplicat mai multe lovituri de cuţit în zone vitale ale corpului, până la intervenţia vecinului care a reuşit să-l îndepărteze pe agresor de lângă aceasta”, transmit procurorii.

Victima a fost transportată la spital, iar agresorul a fost prins şi se află în custodia poliţiştilor.

Procurorul criminalist face cercetări la faţa locului, urmând să dispună măsurile legale ce se impun faţă de autorul faptei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici