Ieşeanul care a provocat decesul atletului Ştefan Pavel, CONDAMNAT la 4 ani de închisoare cu suspendare

Tribunalul Iaşi l-a condamnat, miercuri, pe bărbatul din cauza căruia a decedat atletul Ştefan Pavel, Viorel Vasilică Baciu, la patru ani de închisoare cu suspendare, pentru lovituri cauzatoare de moarte, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1831 afișări
Imaginea articolului Ieşeanul care a provocat decesul atletului Ştefan Pavel, CONDAMNAT la 4 ani de închisoare cu suspendare

Ieşeanul care a provocat decesul atletului Ştefan Pavel, CONDAMNAT la 4 ani de închisoare cu suspendare

De asemenea, instanţa l-a obligat pe Baciu să-i plătească unei rude a victimei suma de 19.000 de lei, cu titlu de daune materiale, dar şi 200.000 de lei, reprezentând daune morale.

Viorel Vasilică Baciu este cel care l-a lovit cu pumnul în faţă pe fostul campion naţional la atletism Ştefan Pavel, în noaptea de 21 spre 22 septembrie 2013. În urma acestui incident, sportivul a suferit un grav traumatism cranio-cerebral şi, după ce a stat 12 zile în comă, a încetat din viaţă la 4 octombrie 2013, părinţii atletului dându-şi acordul pentru prelevarea de organe.

Ştefan Pavel a fost campion naţional la mai multe probe de viteză, la atletism, şi a participat la campionate europene şi la Balcaniadă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici