IGPR: 171 de persoane urmărite, depistate de Poliţie în ultima săptămână

Un număr de 171 de persoane urmărite - dintre care 89 erau semnalate ca dispărute, iar 82 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea sau de arestare - au fost depistate de poliţiştii structurilor de investigaţii criminale, în perioada 8-14 martie, informează IGPR.

167 afișări
Imaginea articolului IGPR: 171 de persoane urmărite, depistate de Poliţie în ultima săptămână

IGPR: 171 de persoane urmărite, depistate de Poliţie în ultima săptămână (Imagine: Mediafax Foto)

Din totalul persoanelor dispărute care au fost găsite, 56 erau minori, se precizează într-un comunicat remis MEDIAFAX de Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR.

Minorii depistaţi au fost încredinţaţi familiilor sau internaţi în centre pentru minori, ei nefiind victime ale vreunei infracţiuni.

În rest, dintre persoanele date în urmărire naţională care au fost găsite în ultima săptămână, 67 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, faţă de alte nouă fuseseră emise mandate europene de arestare, iar şase erau căutate pentru a fi arestate preventiv.

Printre cei prinşi se numără un bărbat de 44 de ani din Budeşti, judeţul Călăraşi, condamnat la şapte ani şi jumătate de închisoare pentru tâlhărie, şi un altul de 34 de ani din Galaţi, care are de executat şapte ani de detenţie pentru aceeaşi infracţiune, potrivit sursei citate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici