IGPR: 26 de percheziţii la locaţiile unor contrabandişti, în Sălaj, Maramureş şi Satu Mare

Poliţiştii sălăjeni au descins, joi dimineaţă, în 26 de locaţii de contrabandişti, în judeţele Sălaj, Maramureş şi Satu Mare, pentru destructurarea unei grupări suspectată de trafic ilegal cu produse accizabile aduse din Ucraina.

528 afișări
Imaginea articolului IGPR: 26 de percheziţii la locaţiile unor contrabandişti, în Sălaj, Maramureş şi Satu Mare

IGPR: 26 de percheziţii la locaţiile unor contrabandişti, în Sălaj, Maramureş şi Satu Mare (Imagine: Arhiva MediafaxFoto)

Joi dimineaţă, poliţiştii sălăjeni, sprijiniţi de poliţişti din judeţele Satu Mare şi Maramureş, au descins la domiciliile şi reşedinţele a 23 de persoane suspectate că introduc în ţară, prin contrabandă, produse suspuse accizării, sustrăgându-se astfel de la plata taxelor vamale, precizează Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

După introducerea în ţară, mărfurile erau distribuite către persoane din judeţul Sălaj, care nu-şi declarau la organele fiscale veniturile obţinute fie din vânzarea lor, fie din producerea de alcool.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici