IGPR face verificări după ce Diana Şoşoacă s-a filmat pe o motocicletă a poliţiei

Conducerea IGPR a dispus de urgenţă verificări cu privire la posibile încălcări ale legislaţiei electorale şi ale Legii 360/2002 privind Statutul Poliţistului, după ce Diana Şoşoacă s-a filmat în haine militare pe o motocicletă a poliţiei.

Urmărește
710 afișări
Imaginea articolului IGPR face verificări după ce Diana Şoşoacă s-a filmat pe o motocicletă a poliţiei

IGPR face verificări după ce Diana Şoşoacă s-a filmat pe o motocicletă a poliţiei

„Având în vedere imaginile apărute în spaţiul public în care un candidat la alegerile din data de 9 iunie apare purtând elemente din uniforma şi foloseşte motocicleta de serviciu a unui agent de poliţie, Centrul de Informare şi Relaţii Publice al IGPR face următoarele precizări: Conducerea IGPR condamnă ferm orice asociere a unui angajat al instituţiei cu o persoană aflată în campanie electorală şi folosirea echipamentelor şi a tehnicii din dotare pentru promovarea unor programe electorale, candidaţi ori partide politice”, potrivit unui comunicat de presă.

De asemenea, conducerea IGPR a dispus de urgenţă efectuarea de verificări cu privire la posibile încălcări ale legislaţiei electorale şi ale Legii 360/2002 privind Statutul Poliţistului.

„Reafirmăm angajamentul de a menţine integritatea şi neutralitatea în toate acţiunile noastre şi de a lua măsuri ferme împotriva oricăror abateri”, se menţionează în finalul comunicatului.

Senatoarea Diana Şoşoiacă Ivanovici a postat pe reţelele sociale ubn filmuleţ în care apare îmbrăcată în uniformă militară, pe o motocicletă a poliţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici