IGSU, apel către turişti, după ce trei persoane s-au înecat

IGSU face apel la turiştii de pe litoral să se informeze cu privire la condiţiile de înot şi să asculte mereu sfaturile salvamarilor, după ce, luni, şapte persoane au fost surprinse de curenţii puternici şi duse în largul mării, trei dintre acestea fiind declarate decedate.

356 afișări
Imaginea articolului IGSU, apel către turişti, după ce trei persoane s-au înecat

IGSU, apel către turişti, după ce trei persoane s-au înecat

„În ultimele ore, am fost martorii unor evenimente tragice în care valurile mării au făcut iarăşi victime. Şapte persoane au fost surprinse de curenţii puternici şi duse în largul mării. Chiar dacă intervenţia salvamarilor, a martorilor şi a echipelor de salvare a fost promptă şi victimele au fost extrase la mal în scurt timp, suntem profund îndureraţi să vă informăm că trei dintre acestea şi-au pierdut viaţa. Una dintre persoane se află în stare gravă, fiind transportată la spital cu elicopterul SMURD, iar alte trei sunt sub supravegherea atentă a medicilor”, transmite Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă.

Situaţiile s-au produs în staţiunea Mamaia, pe fondul valurilor mari şi a curenţilor puternici.

„Vă îndemnăm să vă informaţi cu privire la condiţiile de înot, să alegeţi zonele desemnate pentru scăldat şi să ascultaţi mereu sfaturile salvamarilor. Siguranţa voastră şi a celor dragi trebuie să fie mereu pe primul loc”, este apelul lansat de IGSU.

ISU Constanţa a anunţat că trei dintre cele cinci persoane pentru care s-a format un lanţ uman pentru salvare au murit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici