Ilie Năstase, noi declaraţii după incidentul cu afişul lui Traian Băsescu: Mă fac cuminte

Ilie Năstase, care deschide lista UNPR la europarlamentare, a declarat, marţi seara, la Sibiu, că s-a împiedicat când a aruncat cu cafea peste afişul cu Traian Băsescu. „Mă fac cuminte, nu mai beau cafea, beau whiskey”, a spus Ilie Năstase.

4554 afișări
Imaginea articolului Ilie Năstase, noi declaraţii după incidentul cu afişul lui Traian Băsescu: Mă fac cuminte

Ilie Năstase, după incidentul cu afişul lui Traian Băsescu: Nu mai beau cafea, beau whiskey

Întrebat, marţi seara, într-o conferinţă de presă, la Sibiu, dacă se teme că Traian Băsescu îi va face plângere după ce a aruncat cu cafea în afişul său, Ilie Năstase a spus că fostul preşedinte nu are ce să îi facă.

„A plouat aseară toată noaptea, nu mai e murdar (afişul – n.r.). Ce îmi face (Traian Băsescu – n.r.)? Îmi dă puşcărie la Doftana? O să stau cuminte, nu mai beau cafea, beau whiskey, şi aşa nu am permis, aşa că...”, a răspuns Ilie Năstase.Acesta a precizat că s-a împiedicat şi astfel s-a produs incidentul.

Ilie Năstase a participat, împreună cu preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, şi cu Anghel Iordănescu, la lansarea candidaţilor formaţiunii politice pentru alegerile europarlamentare.

Liderul PMP Bucureşti Cristian Petrescu a postat, marţi pe Facebook, un video care îl arată pe Ilie Năstase, care deschide lista UNPR la alegerile europarlamentare, aruncând cu cafea într-un afiş cu Traian Băsescu. „NU, nu este un simplu golan. Este un GOLAN, general al armatei române şi candidat la alegerile europarlamentare! Poţi să ai opinii contrare, să crezi în altceva, chiar să desconsideri oameni. Dar cu decentă, cu un minim bun simţ şi mai ales cu respectarea legii. PMP Bucureşti va sesiza astăzi Autoritatea Electorală Permanentă şi cere UNPR să se delimiteze de gestul de mahala al acestui posibil model pentru români, care a ales sa ajungă un mare GOLAN”, a scris Cristian Petrescu, marţi, pe Facebook.

Contactat de MEDIAFAX, preşedintele PMP Bucureşti a afirmat că sesizarea incidentului cu Ilie Năstase va fi depusă la BEC, sub acuzaţia de vandalizare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici