„Iluzii pierdute”. Gafele ministrului Educaţiei, ironizate pe ritmuri hip-hop/ Andronescu: Orice om este supus erorilor | VIDEO

Gafele ministrului Educaţiei, Ecaterina Andronescu, au fost ironizate de câţiva liceeni din Târgul Frumos printr-o melodie inspirată de o declaraţie făcută de ea. „Dumneavoastră puneţi întrebări când omul este cu gândul în altă parte sau când nu este cu gândul în altă parte”, a replicat ministrul.

2610 afișări
Imaginea articolului „Iluzii pierdute”. Gafele ministrului Educaţiei, ironizate pe ritmuri hip-hop/ Andronescu: Orice om este supus erorilor | VIDEO

„Iluzii pierdute”. Gafele ministrului Educaţiei, ironizate pe ritmuri hip-hop/ Andronescu: Orice om este supus erorilor

Gafele ministrului Educaţiei, Ecaterina Andronescu, au fost ironizate de mai mulţi liceeni din Târgul Frumos printr-o melodie a cărei temă vizează situaţia incertă în care actualul sistem educational se scaldă. Una dintre declaraţiile ministrului Educaţiei a servit drept sursă de inspiraţie pentru refrenul melodiei compuse de liceeni.

Melodia liceenilor poartă titlul „Iluzii pierdute” şi a fost postată pe Youtube în cursul zilei de miercuri. Ea are până la acest moment aproximativ 5.000 de vizualizări şi este inspirată din realitatea unui sistem educaţional care „şchiopătează” serios în ultimii ani.

Ministrul Educaţiei a replicat, joi, întrebată fiind în cadrul unei conferinţe de presă cum comentează situaţia, că „orice om este supus şi erorilor”, întrucât sunt situaţii în care presa pune întrebări, iar „omul este cu gândul în altă parte”.

„Dumneavoastră întotdeauna puneţi întrebări şi puneţi întrebări şi când omul este cu gândul în altă parte sau când nu este cu gândul în altă parte. De multe ori până îţi revii, eu nu cred că mă puteţi acuza că nu ştiu să vorbesc sau că sunt din categoria celor care nu au învăţat la şcoală. Am învăţat şi am avut profesori foarte buni la limba română. Dar orice om este supus şi erorilor”, a spus ministrul Educaţiei.

Sursa principală de inspiraţie pentru tineri, în sensul redactării versurilor puse ulterior pe ritmuri hip-hop, a fost atât declaraţia ministrului Educaţiei, Ecaterina Andronescu, făcută în cadrul unei emisiuni televizate în contextul Bacalaureatului, cât şi contextul actual al situaţiei învăţământului românesc. Andronescu spunea la momentul declaraţiei de care liceenii s-au folosit în sensul punerii bazei refrenului piesei, că „orice evaluare evalueaza pe subiectele pe care examenul le presupune, in evaluarea respectiva".

Taguri:
gafe,
educatie,
hip hop

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici