Imagini incredibile pe un drum european din România. O turmă de oi, scăpată de sub control, la lins sarea de pe asfalt

Zeci de oi au fost filmate, duminică, pe Drumul European 81, din Sălaj, oprite pentru a linge sarea aruncată de drumari pe carosabil. În zonă s-au format coloane de maşini, iar imaginile postate de şoferi pe Facebook au devenit virale.

4739 afișări
Imaginea articolului Imagini incredibile pe un drum european din România. O turmă de oi, scăpată de sub control, la lins sarea de pe asfalt

Imagini incredibile pe un drum european din România. O turmă de oi, scăpată de sub control, la lins sarea de pe asfalt

Mirel Matyas, din Zalău, a postat pe pagina sa de Facebook imagini surprinse în trafic, pe Drumul European 81, în timp ce stă în coloană pentru a face loc unei turme de oi. Animalele s-au oprit pentru a linge sarea împrăştiată de drumari pe carosabil.

„De pe drumurile patriei... O turmă de oi, fără cioban, a creat la intrarea în Sîncraiul Almaşului un adevărat blocaj. Oile se puseseră la lins sarea de pe asfalt şi nu se dădeau duse oricât au claxonat Şoferii... Cine ştie pe unde o fi fost ciobanul. Cu siguranţă nu la biserică...”, scrie Mirel Matyas.

Cristea, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că Poliţia nu a fost sesizată despre acest incident.

”Nu am avut nicio sesizare nici directă, nici pe numărul unic de urgenţă 112 despre turma de oi de pe E81”, a spus Cristea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici