Imagini rare cu patru cerbi curioşi, surprinse într-o pădure din Caraş-Severin - VIDEO

Imagini rare cu patru cerbi, între care doi suliţari, au fost surprinse de angajaţii Romsilva, într-o pădure de stat, la Ocolul Silvic Mehadia, din cadrul Direcţiei Silvice Caraş – Severin.

4408 afișări
Imaginea articolului Imagini rare cu patru cerbi curioşi, surprinse într-o pădure din Caraş-Severin - VIDEO

Imagini rare cu patru cerbi, surprinse într-o pădure din Caraş-Severin - VIDEO

„Angajaţii Regiei Naţionale a #Pădurilor – #Romsilva se aflau într-o acţiune de patrulare în fondul forestier când le-au ieşit în cale cei patru cerbi, din care doi suliţari, aceştia apropiindu-se la doar câţiva metri de ei”, arată Romsilva.

Cerbul (Cervus elaphus) este un animal erbivor adaptat zonelor montane cu păduri întinse, care asigură condiţiile de linişte, adăpost şi hrană.

Acesta poate fi regăsit şi în zonele de deal, iar în ultimele decenii a fost reintrodus şi în zonele de câmpie.

Cerbii trăiesc în libertate până la 18 - 20 de ani şi ating o greutate de până la 300 de kilograme.

Anual, primăvara, cerbii îşi pierd coarnele, ele crescând la loc până la sfârşitul verii, înaintea perioadei de împerechere, potrivit Romsilva.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici