Vremea se va menţine rece pentru această perioadă din an / Prognoza meteo pentru miercuri şi joi

Vremea va fi rece pentru această dată, în regiunile sudice, estice şi parţial cele centrale, local, geroasă în primele ore ale intervalului şi noaptea potrivit ANM.

639 afișări
Imaginea articolului Vremea se va menţine rece pentru această perioadă din an / Prognoza meteo pentru miercuri şi joi

Vremea se va menţine rece pentru această perioadă din an / Prognoza meteo pentru miercuri şi joi

MIERCURI

ÎN ŢARĂ

În restul teritoriului, valorile termice se vor situa în jurul normelor climatologice specifice perioadei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -6 şi 5 grade, iar minimele între -13 şi -3 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaţilor Orientali. Cerul va fi variabil cu înnorări - trecătoare în nordul şi centrul ţării, precum şi la munte şi persistente în sud-vest şi în sud, respectiv în Oltenia şi în Muntenia - în cursul zilei, când, cu totul izolat, cel mai probabil în zona Carpaţilor Meridionali şi a Subcarpaţilor Getici, vor mai fi posibile ninsori slabe (fulguieli). Vântul va sufla slab şi moderat cu unele intensificări pe crestele montane înalte. În zonele joase de relief, cu precădere în cele din interiorul arcului carpatic, pe arii restrânse, va fi ceaţă, mai ales dimineaţa şi noaptea.

LA BUCUREŞTI:

Vremea va fi mai rece decât în mod obişnuit la această dată, posibil geroasă în zona periferică, la sfârşitul nopţii. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 1 grad, iar cea minimă va fi de -9...-7 grade, uşor mai scăzută în zona preorăşenească. Cerul va avea înnorări în prima parte a zilei, apoi se va degaja treptat. Vântul va sufla în general slab. Spre sfârşitul intervalului, vor fi condiţii de ceaţă. 

 

 

JOI

ÎN ŢARĂ

Vremea se va încălzi în majoritatea regiunilor, dar dimineaţa şi noaptea, va fi ger, însă pe arii restrânse, mai ales în depresiuni şi în sudul ţării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 şi 9 grade, iar cele minime se vor încadra între -12 şi -2 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, dar şi mai ridicate în Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Local, în zonele joase de relief, îndeosebi în orele dimineţilor, va fi ceaţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici