IMAGINI VIDEO de la locul accidentului din Apuseni, surprinse de la înălţime

O filmare aeriană de la locul în care a aterizat forţat avionul pilotat de Adrian Iovan a fost realizată de site-ul Alba24.ro, în aceleaşi condiţii meteorologice cu cele existente în momentul producerii accidentului pe vârful Petreasa.

4515 afișări
Imaginea articolului IMAGINI VIDEO de la locul accidentului din Apuseni, surprinse de la înălţime

IMAGINI VIDEO de la locul accidentului din Apuseni, suprinse de la înălţime (Imagine: Catalin Cadan/Mediafax Foto)

"Într-un moment cu condiţii meteorologice identice cu cele de luni după-amiază, când avionul pilotat de Adrian Iovan a fost nevoit să aterizeze forţat pe vârful Petreasa, între brazi, Alba24.ro a filmat zona de la înălţime, pentru a putea arăta exact ceea ce au văzut pasagerii avionului în momentul în care acesta s-a prăbuşit", informează sursa citată în descrierea imaginilor.

Pe site-ul citat este postată şi o filmare efectuată la sol cu epava avionului implicat în accident.

Pilotul Adrian Iovan şi o studentă în anul V la Institutul de Medicină Militară din Bucureşti şi-au pierdut viaţa după ce avionul de mici dimensiuni de tip BN2, la bordul căruia se afla un echipaj medical, a aterizat forţat, luni după-amiază, într-o zonă muntoasă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa judeţelor Cluj şi Alba. Unul dintre medicii din aeronavă a reuşi să sune la 112, la ora 16.16, anunţând incidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici