Video IMAGINILE cu amplasarea bombei de la Piatra Neamţ, sub maşina lui Bogdan Mararu - VIDEO

Procurorii DIICOT au făcut publice imaginile cu cele trei persoane care au fost prinse în flagrant, vineri dimineaţă, în timp ce încercau să amplasaze un pachet cu dispozitiv exploziv la Piatra Neamţ, sub maşina lui Bogdan Mararu, fratele lui Gheorghiţă Mararu.

3514 afișări

"Din primele verificări, a rezultat că dispozitivul artizanal conţinea cantitatea de aproximativ 1 kilogram substanţă explozivă, iar detonarea urma a fi realizată mecanic.

Membrii grupării  intenţionau să distrugă prin incendiere şi două spaţii comerciale, amplasate pe raza municipiului Piatra Neamţ, aparţinând altor două părţi vătămate, activitaţi care nu s-au realizat, urmare a intervenţiei organelor de urmărire penală", se arată în comunicatul DIICOT.

Prefectul de Neamţ, Ilie Mitea, a declarat, vineri, că zona în care a avut loc atentatul cu bombă a fost evacuată pe o suprafaţă de 2.000 de metri pătraţi, el precizând că este vorba despre un pachet cu dispozitiv exploziv care a fost amplasat sub o maşină.

Bomba a fost dezamorsată în jurul orei 11:45, de către specialiştii pirotehnişti ai Brigăzii Antitero a SRI.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici