Îmbulzeală de Izvorul Tămăduirii, la Năvodari. Zeci de oameni s-au strâns la biserică să ia aghiasmă

  • Zeci de oameni s-au îmbulzit, vineri, la o biserică din Năvodari, pentru a lua aghiasmă, de Izvorul Tămăduirii,
  • Imaginile au fost postate pe Facebook.
  • Adunările sunt interzise în timpul pandemiei de coronavirus.
3037 afișări
Imaginea articolului Îmbulzeală de Izvorul Tămăduirii, la Năvodari. Zeci de oameni s-au strâns la biserică să ia aghiasmă

Sursa. Facebook

Pe Facebook au apărut imagini de la îmbulzeala din faţa unei biserici din Năvodari, unde zeci de oameni au venit să ia aghiasmă, de Izvorul Tămăduirii.

Oamenii nu ţin cont că nu au voie să participe la adunări, însă unii poartă mască, de teama de a nu se infecta cu noul coronavirus.

„Azi, la Năvodari. Zeci de oameni se înghesuie să ia aghiasmă la biserică. Parcă era stare de urgenţă, pandemie...”, scrie un internaut care a postat o fotografie pe Facebook.

Unii internauţi cer ca preoţii să fie traşi la răspundere pentru situaţia creată, iar alţii sunt revoltaţi că nu se iau măsuri împotriva celor care s-au adunat la biserică.

„Cred că o să stăm în casă până în iulie în ritmul ăsta”, spune o femeie.

Poliţiştii au sesizaţi despre situaţia de la Năvodari, prin apel la 112, iar preotul a fost amendat.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Năvodari, împreună cu poliţişti locali s-au deplasat la faţa locului, iar persoanelor prezente li s-a pus în vedere să părăsească zona, întrucât încalcă prevederile ordonanţelor militare în vigoare. În câteva minute de la sesizare, mulţimea a fost dispersată, iar poliţiştii au identificat persoana din cadrul Bisericii care a oficiat slujba, fiind vorba despre un bărbat, de 52 de ani, preot. Acesta a fost sancţionat contravenţional pentru nerespectarea O.M. 3/2020, cu amendă în valoare de 2.000 de lei”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Constanţa.

Tot vineri, conducerea IPJ Constanţa a dispus verificări la Poliţia oraşului Năvodari, asupra modului în care au fost amplasate echipajele de forţe de ordine pentru ziua în curs.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici