Video ÎMBULZEALĂ pentru aparate de aer condiţionat, la deschiderea unui magazin de electronice şi electrocasnice - VIDEO

Sute de persoane s-au înghesuit, vineri, la deschiderea unui magazin de produse electronice şi electrocasnice din Craiova, unde au format cozi cu câteva ore înainte de începerea programului, iar când li s-a permis intrarea raionul cel mai aglomerat a fost cel cu aparate de aer condiţionat.

1439 afișări

Vineri, la Craiova, a fost deschis un showroom electro-IT, fiind anunţate reduceri între 45 şi 70% la peste 80 de game de produse.

Câteva sute de persoane au format cozi cu câteva ore înainte de începerea programului, unii chiar de la ora 4.00 dimineaţa.

Cele mai aglomerate raioane au fost cele cu aparate de aer condiţionat, care erau reduse de la 1.200 la 700 de lei. Aglomeraţie mare a fost şi la raioanele cu frigidere, tablete, laptop-uri, dar şi la tigăi.

"Am prins un aparat de aer condiţionat. Nici nu îmi trebuie mai mult. E bună oferta, mai ales pentru noi, pensionarii", a spus o femeie.

Un alt client s-a plâns însă că stocul s-a epuizat repede şi nu a apucat să cumpere zece aparate de aer condiţionat, aşa cum ar fi vrut: "E stoc mic, organizare proastă, vroiam zece aparate de aer condiţionat, dar am prins doar două".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici