Impact puternic pe DN13: Şapte persoane rănite, între care doi copii. Patru echipaje SMURD au intervenit la faţa locului. FOTO

Şapte persoane, între care doi copii, au fost rănite, duminică seara, după un accident rutier în care au fost implicate două maşini produs pe DN 13, în judeţul Braşov.

1100 afișări
Imaginea articolului Impact puternic pe DN13: Şapte persoane rănite, între care doi copii. Patru echipaje SMURD au intervenit la faţa locului. FOTO

Şapte persoane rănite, între care doi copii, după impactul dintre două maşini pe DN 13, în Braşov

Potrivit IPJ Braşov, o coliziune între două maşini a avut loc, duminică seara, pe DN 13 între localităţile Măieruş şi Rotbav.

În urma impactului au fost rănite şapte persoane, între care doi copii, care vor fi transportate la spital.

La locul accidentului au intervenit patru echipaje SMURD şi o ambulanţă, pentru a le acorda victimelor îngijiri medicale şi pentru transportul lor la spital.

În zonă circulaţia rutieră este blocată, traficul fiind deviat prin localitatea Măieruş, pe DJ 103 E.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
accident,
rănit,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici