Impresii după prima zi de vizită în România: MESAJUL postat de Papa Francisc pe Twitter

Papa Francisc a scris, vineri seară, pe Twitter, impresia sa privind vizita în România, şi a precizat că „Sfântului Duh îi place să creeze unitate din cele mai frumoase diversităţi”.

13000 afișări
Imaginea articolului Impresii după prima zi de vizită în România: MESAJUL postat de Papa Francisc pe Twitter

Impresii după prima zi de vizită în România: Mesajul postat de Papa Francisc pe Twitter

„Sfântul Duh iubeşte să formeze unitate din cele mai frumoase şi armonioase diversităţi #ApostolicJourney #Romania”, a scris Papa Francisc pe Twitter.

Peste 15.000 de pelerini au participat, vineri, la evenimentele publice organizate cu prilejul Papei Francisc în Bucureşti, de la aterizarea în România şi până la retragerea la reşedinţa oficială.

Prima zi a papei în România s-a încheiat cu Sf. Liturghie oficiată în catedrala ”Sf. Iosif” a arhidiecezei romano-catolice de Bucureşti.

Călătoria apostolică a papei Francisc în România are loc la 20 de ani după cea efectuată de Sfântul Ioan Paul al II-lea, în 1999, şi se desfăşoară sub genericul „Să mergem împreună”.

Sâmbătă, Papa va merge la Miercurea Ciuc.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici