Împuşcături pe străzile din Nisa, în timpul unui raid al Poliţiei

Unul dintre poliţiştii implicaţi în operaţiunea de prindere a doi bărbaţi căutaţi pentru o crimă petrecută de Crăciun a deschis focul.

199 afișări
Imaginea articolului Împuşcături pe străzile din Nisa, în timpul unui raid al Poliţiei

Împuşcături pe străzile din Nisa, în timpul unui raid al Poliţiei

Poligon de tragere în centrul oraşului Nisa, unde Rue de la Buffa a fost închisă circulaţiei.

Ziarul local „Nice Matin” relatează că o persoană a murit şi un bărbat este căutat de oamenii legii, după ce împuşcături au fost efectuate în timpul unei tentative de arestare. Focul a fost deschis de unul dintre poliţişti. Unul dintre presupuşii criminali a murit, celălalt este căutat. Agentul care a deschis focul a fost reţinut.

Procurorul Xavier Bonhomme a confirmat că împuşcătura a avut loc „în cadrul unei operaţiuni judiciare”, în care doi suspecţi urmau să fie arestaţi pentru o crimă comisă pe 24 decembrie, în cartierul Las Planas.

„Nice Matin” scrie: «Operaţia a mers prost. Un poliţist a deschis focul asupra uneia dintre cele două persoane. Un rănit a fost declarat decedat la ora 12.30, iar poliţistul a fost plasat în arest”, a mai spus procurorul, care a confirmat demararea unei anchete.

Mai multe persoane au fost arestate în cadrul operaţiunii. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici