În atenţia şoferilor din Bucureşti. Primăria Sectorului 4 anunţă că începe să ridice maşinile parcate neregulamentar

  • Primăria Sectorului 4 din Bucureşti anunţă că începe campania de ridicare de pe străzi a maşinilor parcate neregulamentar.
  • Maşinile vor fi depozitate în trei centre al primăriei, iar proprietarii lor vor fi nevoiţi să plătească o taxă.
812 afișări
Imaginea articolului În atenţia şoferilor din Bucureşti. Primăria Sectorului 4 anunţă că începe să ridice maşinile parcate neregulamentar

În atenţia şoferilor din Bucureşti. Primăria Sectorului 4 anunţă că începe să ridice maşinile parcate neregulamentar

Maşinile ridicate de pe străzi vor fi depozitate în trei centre ale Primăriei Sectorului 4.

„Începem ridicarea maşinilor parcate neregulamentar şi eliberăm astfel trotuarele, trecerile de pietoni, colţurile de stradă din intersecţiile cu vizibilitate redusă, precum şi intrările la spitale şi alte instituţii publice. Acţiunea va fi coordonată de colegii mei de la Poliţia Locală şi de la Direcţia Mobilitate Urbană, care vor reloca autoturismele într-una dintre următoarele parcări: Pridvorului (Palatul Copiilor), Niţu Vasile (lângă depoul STB) sau Olteniţei nr. 9 (fostul sediu al Grădinii de Sud). Proprietarii maşinilor ridicate pot afla locaţia în care se află vehicul lor fie accesând site-ul mobilitateurbana4.ro, la secţiunea verificare auto sau telefonic la 021.9441”, a anunţat, pe Facebook, primarul Daniel Băluţă.

Pentru a recupera maşina, proprietarii trebuie să achite o taxă. Această creşte zilnic cu 50 de lei.

„Pentru recuperarea autoturismului, proprietarul va trebui sa achite suma totală de 300 de lei, plus TVA (ridicare, transport, depozitare), valabilă în primele 24 de ore. În afara acestui interval, suma de plată va creşte cu 50 de lei, plus TVA, pentru fiecare zi”, a precizat primarul Băluţă.

Taxa poate fi plătită cash la aparatele de tip selfpay aflate în spaţiile de depozitare, on-line sau direct la operatorul prezent 24 de ore din 24 la faţa locului,

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici