În ciuda costului vieţii tot mai ridicat, aplicaţiile de dating încă fac profit. Numărul abonamentelor pe Tinder, în creştere

  • Consumatorii cheltuiesc mai puţin pe orice, de la platforme de streaming la cumpărături, pe măsură ce costul vieţii creşte, dar se pare că mulţi nu sunt încă pregătiţi să renunţe la întâlniri.
  • Proprietarul Tinder spune că numărul de abonamente la aplicaţia de dating a crescut cu 7% la nivel global în perioada iulie-septembrie.
263 afișări
Imaginea articolului În ciuda costului vieţii tot mai ridicat, aplicaţiile de dating încă fac profit. Numărul abonamentelor pe Tinder, în creştere

Match Group, care deţine şi Hinge şi OkCupid, a declarat că vânzările globale au crescut la 810 milioane de dolari în acest trimestru. Dar a avertizat că încetinirea economică globală a început să îşi facă simţită prezenţa.

Tinder, care este una dintre cele mai populare aplicaţii de dating din lume, şi-a văzut vânzările şi numărul de utilizatori crescând în cele trei luni până în septembrie, scrie BBC.

Firma, care oferă o versiune gratuită a serviciului său, a declarat că a fost ajutată de revenirea unei funcţii care le permite utilizatorilor să gliseze la dreapta şi la stânga de pe desktop.

Luată în ansamblu, Match are aproximativ 100 de milioane de utilizatori activi, din care Tinder reprezintă cea mai mare parte.

Cu toate acestea, deşi abonamentele pentru aplicaţia de întâlniri au crescut, compania a declarat că utilizatorii Tinder cheltuiesc mai puţin pentru unele funcţii, cum ar fi "Super Likes" şi "Boosts", care îţi fac profilul mai vizibil.

Match a declarat că a avut 16,5 milioane de clienţi care plătesc abonament în cadrul mărcilor sale la nivel mondial în acest trimestru.

Această cifră a crescut de la 16,3 milioane în aprilie-iunie, deşi cea mai mare parte a creşterii a venit din afara pieţelor sale principale din SUA şi Europa, unde cifrele au scăzut uşor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici