În plină epidemie de COVID-19, oamenii merg înghesuiţi cu microbuzele în Constanţa. „Am ajuns la serviciu cu ochii în lacrimi”

  • În plină pandemie de coronavirus, pasagerii de pe ruta Constanţa-Cumpăna merg înghesuiţi
  • O constănţeancă a postat pe Facebook o fotografie şi s-a plâns de condiţiile în care trebuie să ajungă la locul de muncă
  • „Am ajuns la serviciu cu ochii în lacrimi”, a ea
3402 afișări
Imaginea articolului În plină epidemie de COVID-19, oamenii merg înghesuiţi cu microbuzele în Constanţa. „Am ajuns la serviciu cu ochii în lacrimi”

Sursa foto: Facebook

Joi, o femeie din Constanţa a postat pe Facebook o imagine cu un microbuz ticsit de oameni, care stăteau atât jos, pe scaune, cât şi în picioare, pe culoarul vehiculului plin de pasageri.

Femeia s-a plâns că acestea sunt condiţiile în care trebuie să ajungă la muncă.

„Stimată doamnă primar, vă exemplific modul în care ne-am deplasat dimineaţa la serviciu în microbuzul TRL, cursa de la ora 7.00. Suntem noi cei ce suntem în linia 1 şi a 2-a care asigurăm servicii de permanenţă, care nu avem un salariu din care să ne şi permitem două maşini la domiciliu cu care să ne deplasăm în siguranţă. Am ajuns la serviciu cu ochii în lacrimi, am fost nevoiţi să respirăm 100 cm cubi de aer! Vă rog să faceţi ceva!”, a scris femeia pe Facebook.

Aceasta a adăugat că pe tot parcursul cursei nu a văzut niciun poliţist care ar fi putut să verifice microbuzul.

„Nu am întâlnit un organ de ordine publică care să verifice dacă toţi călătorii aveau documentele obligatorii de deplasare. Avem copii care ne aşteaptă acasă, colegi de serviciu, părinţi şi bunici pentru care ne simţim răspunzători. Ni s-a spus sa fim conştienţi pentru a nu deveni criminali. Vă rog să luaţi măsuri urgente!”, mai scrie constănţeanca pe Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici