În Vama Veche, beach-barurile vor difuza doar muzică ambientală în weekend, iar volumul va fi coborât

  • Pentru a diminua aglomeraţia din jurul barurilor şi teraselor de noapte din Vama Veche, autorităţile locale au decis ca acestea să difuzeze doar muzică ambientală
  • Anunţul a fost făcut de primarul comunei Limanu, Daneil Gheorghe Georgescu, în contextul în care zeci de mii de turişti au petrecut în ultimele săptămâni pe litoral, fără să respecte distanţarea socială
  • „Locaţiile vor fi deschise, însă propunem turiştilor un alt mod de a se destinde”, a spus primarul
2500 afișări
Imaginea articolului În Vama Veche, beach-barurile vor difuza doar muzică ambientală în weekend, iar volumul va fi coborât

În Vama Veche, beach-barurile vor difuza doar muzică ambientală în weekend, iar volumul va fi coborât

Pentru a limita riscul de extindere al coronavirusului, în contextul în care zeci de mii de turişti au petrecut pe plaja din Vama Veche, autorităţile locale au decis ca barurile şi terasele cu program non-stop să difuzeze doar muzică ambientală, iar volumul să fie redus.

„Vama Veche demonstreaza, din nou, ca este cea mai frumoasa comunitate de la malul marii.
Pentru a diminua riscul extinderii virusului SARS- COV 19, incepand din acest week-end, beach-barurile din Vama Veche cu program non-stop vor limita nivelul decibelilor la un registru mediu si vor asigura doar muzica ambientala.
In urma unor discutii cu operatorii economici s-a decis ca Vama Veche sa dea un exemplu, iar in situatii extreme este nevoie de unitate si responsabilitate! Locatiile vor fi deschise, insa propunem turistilor un alt mod de a se destinde.

Nu ne dorim sa schimbam Vama Veche si nici sa fim acuzati ca ingradim optiunile oamenilor de a-si petrece timpul liber. Dar, traim o amenintare reala, iar agentii economici au fost extrem de receptivi.
Este un exercitiu de responsabilitate civica, de solidaritate. Scopul tuturor este acela de a mentine Vama Veche drept destinatie sigura pentru sezonul estival 2020.

Astfel, in serile de vineri si sambata, volumul muzicii va fi coborat, iar muzica va fi specifica unei atmosfere mai boeme.
Vama Veche a fost, este si va ramane un loc in care comunitatea este unita, solidara si responsabila”, a fost mesajul postat de Primăria Limanu, pe Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici