Încă cinci victime ale exploziilor de la Crevedia au fost externate

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, anunţă, marţi, că încă cinci victime ale exploziilor de la Crevedia au fost externate. El precizează că sunt trei răniţi cu arsuri pe mai mult de 90% din suprafaţa corpului.

678 afișări
Imaginea articolului Încă cinci victime ale exploziilor de la Crevedia au fost externate

„Cei trei pacienţi în stare foarte gravă sunt stabili în momentul de faţă. Probabil este vorba despre pacientul nepalez de la Bagdazar, care este în stare critică. Sunt trei pacienţi cu arsuri în proporţie de peste 90 la sută”, spune Alexandru Rafila.

El anunţă că alţi pacienţi au fost externaţi.

„O altă informaţie diferită faţă de bilanţul de ieri (luni - nr.) este că încă câţiva pacienţi, cinci dacă nu mă înşel, s-au externat, alături de cei 12”, încheie Rafila.

Ministerul Sănătăţii anunţa, luni, că 12 pacienţi răniţi în timpul exploziilor de la staţia GPL din Crevedia au fost externaţi, 12 au fost transferaţi în străinătate, iar trei sunt în stare critică, intubaţi şi ventilaţi mecanic.

Conform documentului, 29 de pacienţi sunt în stare medie sau uşoară. Două explozii au avut loc sâmbătă la staţia GPL din Crevedia. Doi oameni - soţ şi soţie - au murit. Au fost în total 58 de victime, dintre care 43 sunt angajaţi ai Ministerului de Interne - pompieri, poliţişti şi jandarmi care au acţionat la faţa locului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici