Încă doi români morţi din cauza coronavirusului. Niciunul nu avusese contact cu un caz confirmat

  • Încă doi români au murit din cauza coronavirusului, duminică
  • Este vorba de două persoane din Hunedoara
  • Bilanţul ajunge la 42 de morţi pe teritoriul ţării noastre
4069 afișări
Imaginea articolului Încă doi români morţi din cauza coronavirusului. Niciunul nu avusese contact cu un caz confirmat

Grupul de Comunicare Strategică anunţă că cele două persoane sunt din Hunedoara.

Astfel, unei femei de 75 de ani, din judeţul Hunedoara, i-au fost recoltate recoltat probe biologice pentru COVID 19 în 24 martie, acestea fiind testate la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Timişoara . Rezultatul testării din data de 29 martie a fost pozitiv, însă femeia a murit în 26 martie, la Terapie Intensivă, Spitalul Municipal Hunedoara. Ea avea şi bronhopneumopatie cronică obstructivă.

Al 42-lea deces s-a produs tot în cazul unei persoane din Hunedoara. Este vorba de un bărbat de 82 de ani. În data de 25 martie i s-au recoltat probe biologice pentru COVID-19 care au fost testate la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Timişoara. Rezultatul testării din data de 29 martie a fost pozitiv. Bărbatul a murit la Terapie Intensivă, la Spitalul Municipal Hunedoara. Acesta suferea de neoplasm digestiv stadiul III şi hemoragie digestivă superioară.

GCS arată că niciuna din persoanele decedate nu a avut istoric de călătorie şi nici contact cunoscut cu caz confirmat.

Primul deces din România al unui pacient infectat cu noul coronavirus a fost anunţat duminică, 22 martie, de Grupul de Comunicare Strategică, fiind vorba despre un bărbat de 67 de ani confirmat în 18 martie cu Covid-19 la Unitatea de primi Urgenţe a Spitalului Filiaşi. Acesta suferea de cancer în fază terminală.

Cine sunt cei 40 de români care au murit din cauza coronavirusului. Cea mai tânără victimă avea 27 de ani şi suferea de diabet. Citeşte continuarea... 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici