Încă trei persoane intoxicate cu monoxid de carbon de la o centrală termică pe gaz

  • Două femei şi un bărbat s-au intoxicat cu monoxid de carbon carbon de la o centrală termică alimentată cu gaz în oraşul Băbeni, judeţul Vâlcea
  • Pompierii sunt la al doilea caz similar după ce, în urmă cu două zile, o tânără şi-a pierdut viaţa într-o situaţie asemănătoare.
894 afișări
Imaginea articolului Încă trei persoane intoxicate cu monoxid de carbon de la o centrală termică pe gaz

Încă trei persoane intoxicate cu monoxid de carbon de la o centrală termică pe gaz

Angajaţii din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitaţi in aceasta seara pentru acordarea de îngrijiri medicale preliminare in cazul a trei persoane intoxicate cu monoxid de carbon în oraşul Băbeni, anunţă ISU Vâlcea,

La faţa locului s-au deplasat o ambulanţă Serviciului de Ambulanţă cu medic, una SMURD Vâlcea şi o autospecială de stingere cu apă şi spumă.

„La sosirea echipajelor s-a constatat că este vorba de două femei şi un bărbat care sunt conştiente, acestea intoxicându-se cu monoxid de carbon de la o centrală termică alimentată cu gaz. După acordarea de îngrijiri medicale preliminare toate cele trei persoane au fost transportate la spital. Reamintim faptul că este al doilea caz de acest gen în mai puţin de o săptămână, în urma cu doar două zile o minoră pierzându-şi viaţa într-o situaţie asemănătoare”, transmite ISU Vâlcea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici