Încă un condamnat din dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman contestă sentinţa

Fostul director adjunct al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman, Olguţa Şefu, condamnată în dosarul angajărilor fictive alături de Liviu Dragnea, a depus, luni, şi ea o contestaţie în anulare, o cale extraordinară de atac împotriva sentinţei.

1869 afișări
Imaginea articolului Încă un condamnat din dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman contestă sentinţa

Încă un condamnat din dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman contestă sentinţa

Olguţa Şefu a fost condamnată, pe 27 mai, la un an cu suspendare pentru infracţiunea de fals intelectual, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman.

Fostul director adjunct al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman a depus contestaţia în anulare luni, fiind înregistrată deja pe portalul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Şi fostul preşedinte PSD Liviu Dragnea a formulat, vineri, o contestaţie în anulare la decizia definitivă de condamnare la 3 ani şi jumătate, primită în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului (DGASPC) Teleorman.

Conform legii, dacă magistraţii Instanţei supreme admit aceste contestaţii în anulare, apelurile declarate în acest dosar ar putea fi rejudecate de un nou complet de judecători, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul foştilor miniştri Elena Udrea sau Darius Vâlcov.

În acest dosar, fostul lider PSD Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare. În prezent, Liviu Dragnea este încarcerat în Penitenciarul Rahova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici