Incendii de vegetaţie au îngreunat traficul pe autostrada Bucureşti-Piteşti

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că s-au semnalat incendii de vegetaţie, ceea ce ar îngreuna traficul rutier pe autostrada Bucureşti-Piteşti.

16 afișări
Imaginea articolului Incendii de vegetaţie au îngreunat traficul pe autostrada Bucureşti-Piteşti

Incendii de vegetaţie au îngreunat traficul pe autostrada Bucureşti-Piteşti (Imagine din arhivă; Adrian Stoicoviciu/Mediafax Foto)

Centrul recomandă şoferilor care semnalează existenţa vreunui incendiu de vegetaţie ce periclitează siguranţa traficului rutier pe drumurile publice (fum pe partea carosabilă) să ruleze cu prudenţă şi viteză redusă, să pună în funcţiune luminile de avarie şi să sune la numărul unic de urgenţă 112.

Joi dimineaţă, trei astfel de incendii de mirişte au fost semnalate în proximitatea Autostrăzii A1 Bucureşti - Piteşti, la kilometrii 42, 78 şi 97.

Problemele au fost remediate, circulaţia rutieră pe A1 desfăşurându-se normal în acest moment.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici