Medicul rănit grav în incendiul de la ATI Piatra Neamţ va fi transferat la Bucureşti cu un avion militar

  • Medicul rănit în incendiul de la ATI Piatra Neamţ va fi transferat la Bucureşti cu un avion militar.
  • În noaptea de sâmbătă spre duminică, el va fi dus cu o autospecială SMURD la Iaşi de unde va fi luat de aeronavă. Medicul va ajunge la Spitalul Floreasca.
606 afișări
Imaginea articolului Medicul rănit grav în incendiul de la ATI Piatra Neamţ va fi transferat la Bucureşti cu un avion militar

Medicul rănit grav în incendiul de la ATI Piatra Neamţ va fi transferat la Bucureşti cu un avion militar

Medicul care a suferit numeroase arsuri încercând să-i salveze pe pacienţi va fi dus cu o autospecială la Iaşi şi apoi va fi transferat la Bucureşti cu o aeronavă militară.

„Din ultimele informaţii pe care le deţin medicul cu arsuri, dupa o evaluare la Spitalul Judeţean din Iaşi, va fi transferat la Spitalul Floresca”, a declarat Oana Grigore, purtător de cuvânt la Ministerul Sănătăţii.

Ministrul Sănătăţii Nelu Tataru a declarat, sâmbătă seara, că în afară de medicul de gardă mai mai sunt si alte cadre medicale cu arsuri după incendiul de la ATI. În noaptea de sâmbătă spre duminică, Tătaru merge la Piatra Neamţ, apoi la Iaşi.

CITEŞTE AICI Incendiu la Terapia Intensivă a Spitalului din Piatra Neamţ. UPDATE: 10 persoane decedate. 7 in stare critică

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici