Incendiu cumplit în Galaţi: Patru copii, surprinşi de flăcări în propria casă. Unul a murit, iar altul a suferit arsuri

Patru copii, între care doi gemeni cu vârste de 1 an şi 4 luni şi doi cu vârste de 4 şi 10 ani, din localitatea Mândreşti, judeţul Galaţi, au fost surprinşi de un incendiu pornit de la soba din camera în care au fost lăsaţi singuri. Unul dintre gemeni a murit, iar băiatul de 10 ani a suferit arsuri.

295 afișări
Imaginea articolului Incendiu cumplit în Galaţi: Patru copii, surprinşi de flăcări în propria casă. Unul a murit, iar altul a suferit arsuri

Galaţi: Patru copii surprinşi de un incendiu într-o casă. Unul a murit, iar altul a suferit arsuri

Potrivit ISU Galaţi, printr-un apel pe 112 s-a anunţat, joi, un incendiu la o gospodarie din localitatea Mândreşti.

Pompierii au intervenit iniţial cu două autospeciale de la Garda Tecuci, împreună cu o ambulantţ SMURD, iar ulterior, când s-a anunţat prezenţa unor copii în camera afectată de incendiu, s-a deplasat elicopterul SMURD şi au fost suplimentate forţele de intervenţie.

S-a stabilit că incendiul a pornit de la o sobă, în care copilul în vârstă de 10 ani a vrut să facă focul, folosind un recipient cu benzină.

„Când au ajuns la eveniment (n.r. pompierii militari), incendiul fusese localizat de către SVSU. O cameră era afectată de incendiul pornit de la o sobă. Înainte de incendiu, mama copiilor lăsase în cameră 4 copii: doi gemeni de 1 an si 4 luni, un copil de 4 ani şi unchiul lor de 10 ani. Cercetările organelor abilitate au arătat că unchiul copiilor, în vârstă de 10 ani, a folosit un recipient cu benzină pentru a aprinde focul, fapt care a produs o deflagraţie şi raspândirea focului în toată incinta dormitorului”, au declarat reprezentanţii ISU Galaţi.

Potrivit acestora, unul dintre cei doi gemeni a murit în urma incendiului, iar băiatul de 10 ani a fost diagnosticat de medicul elicopterului SMURD cu arsuri de căi aeriene şi a fost transportat la Spitalul de Pediatrie Galaţi.

Camera afectată de incendiu a fost distrusă în totalitate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
incendiu,
copil,
deces

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici