Incendiu de vegetaţie în apropierea Autostrăzii Bucureşti - Piteşti

Un incendiu a izbucnit, duminică la prânz, pe un teren din apropierea Autostrăzii Bucureşti - Piteşti, în dreptul kilometrului 48, pe sensul de mers către Piteşti, şoferii fiind atenţionaţi să circule cu prudenţă, informează Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

11 afișări
Imaginea articolului Incendiu de vegetaţie în apropierea Autostrăzii Bucureşti - Piteşti

Incendiu de vegetaţie în apropierea Autostrăzii Bucureşti - Piteşti (Imagine: Mediafax Foto)

"Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române le recomandă conducătorilor auto care se deplasează pe Autostrada A1 Bucureşti- Piteşti, pe sensul către Piteşti să ruleze cu multă prudenţă şi atenţie sporită, întrucât în dreptul kilometrului 48(la aproximativ 500 de metri faţă de artera de circulaţie) s-a produs un incendiu de vegetaţie", precizează sursa citată, într-un comunicat.

Mai multe echipaje de pompieri se află la faţa locului pentru stingerea incendiului.

La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia pe Autostrada Bucureşti-Piteşti se desfăşoară normal, nefiind dificultăţi în trafic din cauza incendiului, potrivit sursei citate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici