Video Incendiu în Capitală la o casă din Sectorul 2. UPDATE: Aproximativ 200 de elevi, de la o şcoală din zonă, au fost evacuaţi / Incendiul a fost stins - FOTO, VIDEO

Un incendiu a izbucnit, vineri, la o casă din sectorul 2 al Capitalei, pe strada Şcoalei, acoperişul imobilului fiind cuprins de flăcări, anunţă reprezentanţi ai ISU.

3312 afișări

Un incendiu a izbucnit, vineri, la o casă din Sectorul 2 al Capitalei, pe strada Şcoalei, acoperişul imobilului fiind cuprins de flăcări, anunţă reprezentanţi ai ISU.

Flăcările s-au extins pe o suprafaţă de 200 de metri însă a fost localizat de pompieri. Şapte autospeciale de stingereu au fost trimise la faţa locului pentru a stinge focul, anunţă ISU.

200 de copii şi profesori de la şcoala gimnazială Tudor Arghezi, situată în apropierea imobilului care a luat foc, au fost evacuaţi.

Nicio persoană nu a fost rănită.

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici