Incendiu în centrul Capitalei, stins după aproximativ patru ore

Un incediu, izbucnit în noaptea de joi spre vineri, într-un imobil din centrul vechi al Capitalei, a fost stins după aproape patru ore de pompieri, în incident nefiind înregistrate victime, a declarat, pentru MEDIAFAX, ofiţerul de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Anca Onofrei.

11 afișări
Imaginea articolului Incendiu în centrul Capitalei, stins după aproximativ patru ore

Incendiu în centrul Capitalei, stins după aproximativ patru ore

Imobilul cu un etaj, situat pe strada Lipscani numărul 72, aparţine Primăriei, în el locuind ilegal mai multe persoane de etnie romă. Incidentul a fost anunţat în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 4.00, pentru stingerea focului intervenind aproximativ 50 de pompieri cu nouă autospeciale cu apă şi spumă.

Potrivit sublocotenentului Anca Onofrei, cauza probabilă a producerii incendiului a fost focul nesupravegheat sau "manevrarea incorectă a flăcării deschise".

"Nu au fost înregistrate victime, doar trei persoane au fost rănite uşor şi transportate la spital pentru investigaţii, după ce, speriate de incendiu, au sărit de la etajul unu al imobilului", a declarat Anca Onofrei.

Incendiul a fost stins după aproximativ patru ore, acoperişul imobilului fiind distrus pe o suprafaţă de 400 de metri pătraţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici