Incendiu într-o hală dezafectată din Ploieşti unde se află reziduuri petroliere

Pompierii intervin, miercuri, pentru stingerea unui incendiu într-o hală dezafectată din Ploieşti, judeţul Prahova, unde ard reziduuri petroliere.

96 afișări
Imaginea articolului Incendiu într-o hală dezafectată din Ploieşti unde se află reziduuri petroliere

Pompierii prahoveni intervin pentru stingerea incendiului produs într-o hală dezafectată din zona Ploieşti - Triaj.

Potrivit ISU Prahova, arderea se manifestă în interiorul halei, la reziduuri petroliere, pe o suprafaţă de circa 50 de metri pătraţi.

Se intervine cu două autospeciale de stingere, autospecială de salvare de la înălţime şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă.

Incendiul a fost observat de pilotul unei aeronave, care a anunţat turnul de control. Ulterior, acesta a luat legătura cu Dispeceratul ISU Prahova şi a semnalat incendiul din hala dezafectată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici