Incendiul a fost lichidat / Incendiu într-un apartament de la etajul 7 al unui bloc din Capitală. Traficul rutier este restricţionat pe Str. Doamna Ghica

Un incendiu cu degajări mari de fum a izbucnit vineri dimineaţa într-un apartament de la etajul 7 al unui bloc din zona Doamna Ghica din Capitală.

705 afișări
Imaginea articolului Incendiul a fost lichidat / Incendiu într-un apartament de la etajul 7 al unui bloc din Capitală. Traficul rutier este restricţionat pe Str. Doamna Ghica

Incendiu într-un apartament de la etajul 7 al unui bloc din Capitală

UPDATE 8:10 Incendiul a fost lichidat. În total, au fost evacuate 11 persoane dintre care 4 au primit îngrijiri medicale. O persoana a fost transportata  la spital.

UPDATE: Având în vedere intervenţia pompierilor pentru incendiul produs în zona Str. Doamna Ghica, Brigada Rutieră recomandă conducătorilor de autovehicule să evite pe cât posibil zona, să circule cu prudenţă, să păstreze o distanţă suficientă pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate şi să respecte semnalele şi indicaţiile poliţiştilor rutieri.

La acest moment traficul rutier este restricţionat pe Str. Dna Ghica, pe sensul dinspre Bd. Lacul Tei către Şos. Colentina, precum şi pe străzile adiacente.

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, incendiul se manifestă într-un apartament de la etajul 7 al unui bloc cu 10 etaje, cu degajări de fum.

La faţa locului intervine Detaşamentul special de Salvatori, cu şase autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare şi cinci echipaje SMURD.

Din cauza fumului dens, care a pătruns şi pe casa scării, două persoane au fost evacuate din apartamentele învecinate de către echipajele de intervenţie.

Intervenţia pompierilor este în desfăşurare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici