Incendiu într-un bloc din Bârlad: Un bărbat a ajuns la spital cu arsuri la cap şi pe mâini

Pompierii intervin duminică seara pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit într-un apartament dintr-un bloc din Bârlad, judeţul Vaslui. În locuinţă a fost găsit un bărbat de 65 de ani, în stare de inconştienţă şi cu arsuri la cap şi mâini, care a fost dus la spital.

215 afișări
Imaginea articolului Incendiu într-un bloc din Bârlad: Un bărbat a ajuns la spital cu arsuri la cap şi pe mâini

Incendiu într-un bloc din Bârlad: Un bărbat a ajuns la spital cu arsuri la cap şi pe mâini

Potrivit ISU Vaslui, incendiul are loc pe strada Vasile Pârvan din Bârlad. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta mocnit, dar cu degajarea unei mari canttăţi de fum.

Pompierii au găsit în locuinţă un bărbat de aproximatiov 65 de ani în stare de inconştienţă.

„Victima incendiului, un bărbat în vârstă de aproximativ 65 ani, a fost transportată la Compartimentul de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal <Elena Beldiman> Bârlad, în stare de inconştienţă şi cu arsuri de gradul II la nivelul membrelor superioare şi al capului”, au transmis reprezentanţii ISU Vaslui.

La faţa locului, pentru stingerea incendiului, pompierii intervin cu trei autospeciale.

Până la sosirea echipajelor de intervenţie se autoevacuaseră din bloc 12 persoane, iar pompierii acţionează pentru evacuarea celorlalţi locatari şi pentru lichidarea incendiului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
incendiu,
bloc,
rănit

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici