Incendiu într-un bloc din centrul Capitalei, 20 de locatari au fost evacuaţi

Un incendiu izbucnit joi noapte pe casa scării dintr-un bloc de pe strada Ion Câmpineanu din centrul Capitalei a fost stins de pompieri în aproximativ o oră şi jumătate, unii locatari fiind evacuaţi cu autoscările, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile.

595 afișări
Imaginea articolului Incendiu într-un bloc din centrul Capitalei, 20 de locatari au fost evacuaţi

Incendiu într-un bloc din centrul Capitalei, 20 de locatari au fost evacuaţi (Imagine Arhiva: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

Pompierii au fost sesizaţi în jurul orei 1.30 despre incendiul izbucnit pe casa scării, la parter, într-un bloc de pe strada Ion Câmpineanu nr. 13, a spus, vineri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti.

Incendiul s-a propagat până la etajul doi, flăcările cuprinzând lambriurile din lemn de pe pereţii scării, fără a fi afectate apartamentele din imobil.

Pompierii au intervenit cu trei autospeciale cu apă şi spumă, trei autoscări şi şapte echipaje de prim ajutor, reuşind să stingă incendiul în jurul orei 3.00.

Douăzeci de persoane au fost evacuate, unele cu autoscările pompierilor, iar 10 locatari au primit îngrijiri medicale la faţa locului, după ce au suferit atacuri de panică, unele având nevoie să li se administreze oxigen, însă nimeni nu a fost transportat la spital, a precizat Daniel Vasile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici