Incendiu într-un bloc din Constanţa. Zeci de locatari au fost evacuaţi

Un incendiu a izbucnit joi într-un apartament de la etajul 9 al unui bloc din Constanţa. 28 de persoane au fost evacuate. În urma incendiului, a ars bucătaria apartamentului pe o suprafaţă de 12 mp.

210 afișări
Imaginea articolului Incendiu într-un bloc din Constanţa. Zeci de locatari au fost evacuaţi

UPDATE Incendiu într-un bloc din Constanţa. Zeci de locatari au fost evacuaţi

Un incendiu a izbucnit joi într-un apartament de la etajul 9 al unui bloc din Constanţa. 28 de persoane au fost evacuate.

ISU Constanţa a fost sesizat joi după-amiaza cu privire la faptul că un apartament situat la etajul 9 al unui bloc din oraş este inundat cu fum.

La faţa locului au fost trimise mai multe autospeciale de intervenţie.

În urma incendiului, a ars bucătaria apartamentului pe o suprafaţă de 12 mp.

În total, au fost evacuate 28 de persoane. În total, la faţa locului au fost asistate medical cinci persoane, dintre care o persoană, proprietarul apartamentului, a fost transportată la spital cu arsuri la mâini.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici