Incendiu într-un bloc din Hunedoara: Zeci de persoane evacuate, între care şi copii

Un număr de 27 de persoane, între care 14 copii, au fost evacuate, vineri, în urma unui incendiu izbucnit într-un bloc din Hunedoara. 11 oameni care s-au intoxicat cu fum au fost duşi la spital, între ei, o femeie gravidă şi trei copii.

349 afișări
Imaginea articolului Incendiu într-un bloc din Hunedoara: Zeci de persoane evacuate, între care şi copii

Incendiu într-un bloc din Hunedoara: 27 de persoane evacuate, dintre care 11 au fost duse la spital

Potrivit primelor informaţii, 27 de persoane au fost evacuate din cauza fumului dens, iar 11 persoane au fost duse la spital, intoxicate cu fum.

„11 persoane au fost duse la UPU. Este vorba de opt adulţi şi trei copii, după un incendiu la un bloc de locuinţe din Hunedoara. Între persoanele adulte este şi o gravidă. Toţi sunt conştienţi, fără arsuri, intoxicaţi uşor cu fum”, a spus Călin Dumitrescu, medic la Ambulanţa Hunedoara.

Reprezentanţii ISU Hunedoara au transmis că incendiul s-a produs într-un bloc de pe strada Nicolae Bălcescu, iar din cauza fumului, 27 de persoane au fost evacuate.

„Din cauza cantităţii mari de fum existente pe casa scării, pompierii au evacuat 27 de persoane, între care 14 copii şi 13 adulţi. (...) Echipele de intervenţie au lichidat incendiul ce se manifesta în interiorul unui apartament la obiectele combustibile. De asemenea, s-au degradat instalaţiile electrice de pe casa scării şi au fost afectate uşile apartamentelor învecinate”, a spus Anemona Doda, purtător de cuvânt al ISU Hunedoara.

Pompierii urmează să stabilească din ce cauză a izbucnit incendiul.

Taguri:
incendiu,
evacuare,
fum

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici