Incendiu într-un bloc din Târgu Măgurele: 20 de oameni, între care 4 copii, au fost evacuaţi

  • 20 de oameni, între care patru copii, au fost evacuaţi, joi seara, din locuinţe, în urma unui incendiu izbucnit într-un bloc din Turnu Măgurele, judeţul Teleorman.
  • Nu au fost înregistrate victime.
522 afișări
Imaginea articolului Incendiu într-un bloc din Târgu Măgurele: 20 de oameni, între care 4 copii, au fost evacuaţi

Incendiu într-un bloc din Târgu Măgurele: 20 de oameni, între care 4 copii, au fost evacuaţi

Incendiul a izbucnit într-un bloc de locuinţe, de pe strada Chimiei, din Turnu Măgurele, la un apartament situat la etajul al doilea.

Pompierii au constatat că focul se manifesta mocnit într-un dormitor al locuinţei, la un pat, tocul unei ferestre şi la mai multe materiale textile, cu degajări mari de fum.

„Aproximativ 20 de persoane, locatarii de pe scara blocului, s-au autoevacuat până la sosirea echipajelor de intervenţie. Dintre acestea, patru copii, cu vârste cuprinse între 2 şi 8 ani, şi un adult, de circa 32 de ani, cu atac de panică şi uşoară intoxicaţie cu fum, au fost preluate de către echipajele SAJ Teleorman, au primit primul ajutor şi au fost transportate la UPU Alexandria pentru investigaţii medicale amănunţite”, transmit reprezentanţii ISU Teleorman.

Incendiul a fost stins rapid, fără ca flăcările să se extindă la bunurile din celelalte încăperi.

Din primele verificări efectuate, cauza probabilă a incendiului a fost o lumânare aprinsă, uitată de locatar. Apartamentul nu era racordat la instalaţia electrică a blocului, iar în interiorul acestuia nu se afla nicio persoană la momentul izbucnirii incendiului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici