Incendiu într-un centru comercial din Giurgiu. Flăcările au produs pagube materiale

Un incendiu a izbucnit în noaptea de luni spre marţi într-un magazin de haine din municipiul Giurgiu. Flăcările nu s-au extins la magazinele din vecinătate, dar au distrus mai multe pachete cu haine.

245 afișări
Imaginea articolului Incendiu într-un centru comercial din Giurgiu. Flăcările au produs pagube materiale

Incendiu într-un centru comercial din Giurgiu. Flăcările au produs pagubev însemnate

Potrivit ISU, pompierii au fost solicitaţi să intervină la un incendiu izbucnit în depozitul unui magazin situat în centrul comercial de la intrarea în oraşul Giurgiu. În interior erau depozitate haine, au stabilit salvatorii.

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu, cu două autospeciale de stingere, o unitate de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. Aceştia au constatat faptul că nu exista riscul ca incendiul să se propage la magazinele din apropiere şi au luat măsuri pentru aerisirea spaţiilor afectate.

În incendiu au ars aproximativ 5.000 de articole vestimentare şi instalaţia electrică a magazinului. De asemenea, s-au deteriorat circa 500 de articole depozitate pe un palet, uşile magazinului şi parchetul din interior.

Alte patru spaţii comerciale au fost inundate cu fum. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost un scurtcircuit, au precizat pompierii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
incendiu,
haine,
magazin

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici