Incendiu într-un spaţiu de depozitare al Penitenciarului Arad

Un incendiu s-a produs, joi, într-o încăpere folosită ca spaţiu de depozitare a unui punct de lucru în Penitenciarul Arad.

153 afișări
Imaginea articolului Incendiu într-un spaţiu de depozitare al Penitenciarului Arad

Incendiu într-un spaţiu de depozitare al Penitenciarului Arad

Pompierii arădeni au fost solicitaţi să intervină joi pentru lichidarea unui incendiu produs la o încăpere folosită ca spaţiu de depozitare a unui punct de lucru, în Penitenciarul Arad.

„De îndată, pentru misiune au fost dislocate forţe şi mijloace din cadrul Detaşamentului de pompieri Arad cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, şi un echipaj SMURD, încadrate cu 11 subofiţeri şi doi soldaţi. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la încăperea în care erau depozitate materiale inflamabile, pe o suprafaţă de aproximativ 25 mp, camera fiind inundată cu fum”, informează ISU Arad.

Incendiul a fost lichidat în aproximativ 10 minute, iar acum pompierii îndepărtează efectele negative ale incendiului.

Nu au fost victime, iar pagubele materiale sunt minore.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici