Incendiu la complexul comercial Niro din Capitală

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă seară, la complexul comercial Niro din sectorul 2 al Capitalei, flăcările cuprinzând aproximativ zece standuri, la faţa locului fiind trimise opt autospeciale ale pompierilor, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, maiorul Cătălin Eftene.

103 afișări
Imaginea articolului Incendiu la complexul comercial Niro din Capitală

Incendiu la complexul comercial Niro din Capitală (Imagine arhivă: Mediafax Foto)

Incendiul a fost stins după mai bine de o oră şi jumătate, flăcările distrugând aproximativ 20 de standuri cu mărfuri, dispuse pe o suprafaţă de 400 de metri pătraţi.

Colonelul Marian Lupaşcu, comandantul Grupul de intervenţie numărul 2, prezent la locul incendiului, a declarat, pentru MEDIAFAX, că focul s-a extins pe aproximativ 400 de metri pătraţi, distrugând aproximativ 20 de standuri cu materiale "foarte combustibile".

El a explicat că intervenţia a fost dificilă din cauză că standurile erau dispuse pe trei rânduri, iar pentru a ajunge la spaţiile comerciale din mijloc, pompierii au fost nevoiţi să poarte aparatele de respirat. Colonelul Lupaşcu a precizat că nu s-au înregistrat victime.

Cauzele incendiului nu sunt deocamdată cunoscute, o echipă de anchetă urmând să dea duminică un rezultat în acest sens.

Potrivit unor martori, incendiul a izbucnit în complexul Niro, după care s-a extins şi a cuprins şi câteva tarabe din complexul Eruropa aflat în imediata apropiere, aparţinând unor "oameni de afaceri chinezi, arabi şi români".

Incendiul a izbucnit sâmbătă seară, în jurul orei 19.30, în complexul Niro din Capitală. La locul incendiului au fost trimise în total zece autospeciale cu apă şi spumă.

La ora transmiterii acestei ştiri, incendiul era stins, însă pompierii verifică dacă nu sunt alte posibile focare din cauza cărora ar putea reizbucni focul.

Maiorul Cătălin Eftene a mai spus că incendiul a fost localizat, în prezent pompierii lichidând focul, care a cuprins zece standuri cu mărfuri, în special textile, de pe o suprafaţă de 150 de metri pătraţi.

Alte două autospeciale cu apă şi spumă au fost trimise la complexul comercial Niro, pentru a ajuta la stingerea incendiului, întrucât alimentarea cu apă în zonă este dificilă, a adăugat maiorul Eftene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici