Incendiu la Hotelul Caro din nordul Bucureştiului, stins fără să existe victime

Incendiul izbucnit, marţi seară, la mansarda unui hotel de pe Bulevardul Barbu Văcărescu, din Sectorul 2 al Capitalei, a fost stins de pompieri, nicio persoană nefiind rănită.

71 afișări
Imaginea articolului Incendiu la Hotelul Caro din nordul Bucureştiului, stins fără să existe victime

Hotelul Caro din nordul Bucureştiului, în flăcări (Imagine: Florin Buliga/Mediafa Foto)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Anca Onofrei, a declarat pentru MEDIAFAX că incendiul izbucnit în mansarda hotelului Caro, de pe Bulevardul Barbu Văcărescu, a fost stins de pompieri, flăcările afectând o suprafaţă de 50 de metri pătraţi.

Anca Onofrei a precizat că nicio persoană nu a fost rănită, pentru că incendiul s-a produs într-o zonă care nu era dată în folosinţă.

La faţa locului au fost trimise şase maşini cu apă şi spumă, două autoscări, o maşină de descarcerare şi una de prim ajutor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici