Incendiu la hotelul lui Copos din Poiana Braşov

Un incendiu a izbucnit, marţi la prânz, Complexul Ana Hotels din Poiana Braşov, deţinut de omul de afaceri George Copos. Incendiul a izbucnit într-unul dintre cele trei hoteluri din cadrul complexului, respectiv Hotel Sport, unde au loc lucrări de renovare.

435 afișări
Imaginea articolului Incendiu la hotelul lui Copos din Poiana Braşov

Incendiu la hotelul lui Copos din Poiana Braşov (Imagine: Mihaela Cojocariu/Mediafax Foto)

Focul, care a izbucnit în jurul orei 14.00, a cuprins acoperişul Hotelului Sport, aflat în renovare, şi s-a extins fără ca flăcările să ajungă însă la etaje. Structura de lemn a acoperişului a ars pe o suprafaţă de 200 de metri pătraţi, pompierii fiind nevoiţi să îndepărteze acoperişul din tablă pentru a elimina focarele, potrivit sursei citate.

În momentul izbucnirii incendiului mai mulţi muncitori lucrau la structura de lemn a acoperişului.

Potrivit şefului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, Stelian Rechiţean, echipajele de pompieri, care au intervenit cu patru autospeciale şi o autoscară, s-au retras în jurul orei 16.00, după aproximativ două ore de la izbucnirea incendiului.

Până în prezent nu au fost stanilite cauzele producerii incendiului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici