Incendiu la Mănăstirea Sihăstria Putnei: A ars un depozit cu obiecte bisericeşti

Mai multe obiecte bisericeşti aflate într-un depozit al Mănăstriii Sihăstria Putnei, judeţul Suceava, au ars în incendiul care a izbucnit marţi dimineaţa.

698 afișări
Imaginea articolului Incendiu la Mănăstirea Sihăstria Putnei: A ars un depozit cu obiecte bisericeşti

Incendiu la Mănăstirea Sihăstria Putnei: A ars un depozit cu obiecte bisericeşti

Potrivit ISU Suceava, în urma incendiului au ars etajul şi acoperisul unui depozit de obiecte bisericeşti. Este vorba de o construcţie din lemn, cu învelitoare din tablă, care a ars pe o suprafaţă de aproximativ 250 de metri pătraţi.

Au mai ars bunuri şi obiecte bisericeşti din interior, iar parterul clădirii s-a degradat.

Pompierii au reuşit să salveze bunuri de la parterul clădirii şi din construcţiile învecinate.

Nu au fost înregistrate victime. Incendiul a fost stins de pompieri.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic generat de un coş de fum neizolat corespunzător faţă de materialele combustibile, arată ISU Suceava.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
incendiu,
mănăstire,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici