Incendiu la o groapă de deşeuri de la intrarea în Piteşti, care a ars şi joia trecută

Un incendiu a izbucnit, joi dimineaţa, la o groapă de colectare a deşeurilor aflată la intrarea în Piteşti, în apropiereacombinatului Arpechim, acolo unde a ars şi săptămâna trecută, pompierii intervenind cu şase autospeciale, transmite corespondentul MEDIAFAX.

565 afișări
Imaginea articolului Incendiu la o groapă de deşeuri de la intrarea în Piteşti, care a ars şi joia trecută

Incendiu la o groapă de deşeuri de la intrarea în Piteşti, care a ars şi joia trecută

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş au declarat că joi dimineaţa au fost solicitaţi prin 112 să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o groapă de deşeuri, de pe Drumul 23 din Argeş, din apropierea combinatului Arpechim.

La faţa locului s-au deplasat patru echipaje cu apă şi spumă, un echipaj SMURD şi autospecială CBRN, au mai spus aceleaşi surse.

"Ard mai multe bazine din plastic în care sunt depozitate diverse substanţe. Colegii mei au localizat focul. Nu se ştie deocamdată de la ce a pornit incendiul", a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure.

Incendiul de săptămâna trecută a fost cauzat de o reacţie chimică la un bazin încărcat cu şlamuri petroliere. Atunci, pentru nerespectarea normelor de prevenire şi stingere a incendiilor, ISU a aplicat două amenzi în valoare totală de 20 000 de lei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici