Incendiu la locomotiva unui tren în Bistriţa; călătorii au ajuns cu o oră întârziere - FOTO

O locomotivă a unui tren particular de persoane, care circula între Bistriţa şi Cluj-Napoca a luat foc miercuri, la ieşirea dintr-un cartier al municipiului Bistriţa, cei 20 de pasageri fiind evacuaţi în condiţii de siguranţă, fără a exista victime, transmite corespondentul MEDIAFAX.

146 afișări
Imaginea articolului Incendiu la locomotiva unui tren în Bistriţa; călătorii au ajuns cu o oră întârziere - FOTO

Incendiu la locomotiva unui tren în Bistriţa; călătorii au ajuns cu o oră întârziere - FOTO

Locomotiva unui tren privat de persoane care circula pe ruta Bistriţa-Cluj-Napoca a luat foc miercuri dimineaţa, între staţiile Viişoara şi Sărăţel, cei 20 de
călători reuşind să iasă din tren, în condiţii de siguranţă, înainte ca pompierii să ajungă la locul incendiului.

"Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud a intervenit cu un echipaj de stingere şi un echipaj de prim ajutor, la momentul ajungerii la locul intervenţiei existând o degajare mare de fum. Incendiul s-a petrecut la compartimentul motor al locomotivei trenului şi a fost lichidat rapid, înainte ca acesta să se extindă şi să provoace pagube. Cei 20 de pasageri s-au autoevacuat şi au fost preluaţi de un alt tren al operatorului privat pentru a-şi continua călătoria”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa, plutonier major Marius Rus.

Circulaţia feroviară pe ruta Bistriţa – Sărăţel a fost blocată aproximativ o oră, călătorii urmând să ajungă la destinaţie cu aproape 60 de minute întârziere.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici