O femeie din Craiova a înscenat un furt, după ce a cheltuit aproape 30.000 euro pe haine şi pantofi

O femeie din Craiova a fost amendată de poliţie după ce a minţit că i-au fost furaţi aproape 30.000 euro, bani pe care ea îi cheltuise fără ştirea soţului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3561 afișări
Imaginea articolului O femeie din Craiova a înscenat un furt, după ce a cheltuit aproape 30.000 euro pe haine şi pantofi

O femeie din Craiova a înscenat un furt, după ce a cheltuit aproape 30.000 euro pe haine şi pantofi (Imagine: Hepta / Mediafax Foto)

Bărbatul muncea de mai mulţi ani în străinătate, iar banii economisiţi i-a trimis periodic, în ţară, soţiei. Aceasta, o femeie de 32 de ani din Craiova, a cheltuit însă economiile pe îmbrăcăminte, pantofi sau parfumuri şi atunci când, întors în ţară, bărbatul i-a cerut cei aproape 30.000 de euro pe care ştia că îi adunase, pentru a achiziţiona un autoturism, soţia i-a spus că banii au fost furaţi şi a alertat poliţia.

„Poliţiştii doljeni au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către P.DANIELA, 32 de ani, din Craiova cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras 29.300 euro din autoturismul pe care îl avea parcat în faţa unui bar din comuna Leu. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat încă de la început că persoana vătămată este oscilantă în declaraţii în ceea ce priveşte locul de unde a luat în ziua respectivă suma de bani, cât şi informaţiile referitoare la traseul urmat şi momentul constatării dispariţiei sumei de bani. De asemenea, poliţiştii au identificat contradicţii şi între declaraţiile date de mama persoanei vătămată şi soţul craiovencei”, a declarat Alin Apostol, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

După ce şi-au dat seama că banii nu au fost, de fapt, furaţi, poliţiştii au audiat-o din nou pe femeie, aceasta recunoscând că a sesizat poliţiei furtul banilor deoarece îi cheltuise fără acordul soţului.

Craioveanca a fost amendată cu 100 lei pentru ”alarmarea poliţiştilor fără motiv întemeiat ” conform prevederilor Legii 61/1991R.
 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici