Incendiu la o hală de pe Şoseaua Berceni, din Capitală

Pompierii intervin joi seara pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la o hală de pe Şoseaua Berceni, în Sectorul 4 al Capitalei. Incendiul se manifestă cu flacără şi degajări de fum.

204 afișări
Imaginea articolului Incendiu la o hală de pe Şoseaua Berceni, din Capitală

Incendiu la o hală de pe Şoseaua Berceni, din Capitală

Potrivit ISU Bucureşti - Ilfov, pompierii intervin pentru stingerea unui incendiu produs la o hală situată pe Şoseaua Berceni din sectorul 4.

Incendiul se manifestă cu flacără şi degajări de fum la o stivă de materiale (lemne), pe o suprafaţă de aproximativ 50 mp.

S-a realizat un dispozitiv circular de intervenţie în vederea localizării şi lichidării incendiului.

Au fost alertate 10 autospeciale de stingere, 2 autospeciale de interventie si salvare de la înălţime, o autospecială de decarcerare şi o ambulanţă SMURD. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici