Incendiu la o hală dezafectată în Recaş, jud. Timiş. A fost transmis Ro-Alert

Un incendiu puternic a izbucnit sâmbătă într-o hală dezafectată din localitatea Recaş, judeţul Timiş, fiind transmis un mesaj Ro-Alert din cauza fumului dens.

126 afișări
Imaginea articolului Incendiu la o hală dezafectată în Recaş, jud. Timiş. A fost transmis Ro-Alert

Incendiu la o hală dezafectată în Recaş, jud. Timiş. A fost transmis Ro-Alert

Au fost alertate forţe şi mijloace din cadrul Detaşamentului 1 de Pompieri Timişoara, Detaşamentului Lugoj, Punctului de Lucru Topolovăţu Mare şi Staţiei Buziaş cu 7 autospeciale de stingere, un autocamion cu container de stingere, o autoscară mecanică şi o ambulanţă SMURD.

La faţa locului intervine şi SVSU Recaş.

Din primele informaţii, incendiul se manifestă cu ardere generalizată la hală dezafectată, din structura metalică, pe o suprafaţă de aproximativ 500 mp.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici